In Elo Boosting

Alt du bør vide om Elo boosting

Elo boosting er en term man bruger om MMR, Match making Rating, boosting. Før du beslutter dig for at prøve Elo boosting, er det vigtigt at du ved hvordan det fungerer.

Hvad er ELO rangering?

Termen ELO rangering blev først brugt af den ungarske skak spiller Arpad Elo. ELO rangering er et system som kan udregne en spillers dygtighed I et givent spil relativt til de andre spillere. Systemet bruges isært I single-player spil.

Det er et godt system til at udregne dygtighed I single-player spil, men det har mange mangler når det kommer til multi-player spil. ELO rating systemet er det der anvendes I League of Legends.

Hvad er Elo boosting?

Elo boosting blev udarbejdet for at udbedre de problemer der er I multi-player spil. Det bruges til at forbedre en spillers rangering så de hurtigt kan komme højere op. I en eksakt definition kan Elo boosting siges at være når en spiller, kaldet boosteren, logger på en anden spillers account for at spille ranked games.

Intentionen bag Elo boosting er ikke dårlig når en spiller blot vil forbedre sin rang på den hurtigste og mest effektive måde. Riot games mener dog at det er dårligt. Dette skyldes at Elo boosting har nogle risici både for spilleren som bruger det, men også for andre spillere.

Fordele og ulemper ved Elo boosting

Før du beslutter dig for at prøve Elo boosting services, bør du læse noget mere om forlemper og ulemper:

Fordele

  • Spare tid – For en almindelig spiller er League of Legends tidskrævende. Hvis du derimod køber et boost kan du hurtigt stige I rang og spille mod stærkere modstandere.
  • Øget chance for at vinde belønninger – Din brugers rangering betyder meget I forhold til at vinde belønninger I League of Legends. Hvis du køber Elo boosting øges denne chance.
  • Spillere kan øge deres skill – En af de største fordele ved elo boosting er at man kan iagtage andre spillere og derved lære nye trick og taktikker. Selvom man ikke selv spiller kan man lære meget.

Ulemper

  • Bliv snydt – Hvis du ikke er forsigtig kan det være at du I virkeligheden betaler en scammer. Dette er både skuffende og frustrerende og er sket for flere spillere. Eftersom du bliver nød til at dele dine log-in informationer bør du være forsigtig.
  • Risiko for at blive banned – Den største ulempe ved Elo boost er risikoen for at blive banned. Denne kommer dog mest an på hvilken boosting service du vælger. Hvis de er inkompetente er der stor risiko for at du bliver opdaget og banned.

 

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *