In Elo Boosting

Elo boosting – er det dårligt?

 

Hvis du er en gamer har du uden tvivl hørt om Elo boosting, også kaldet MMR (match making rating) boosting. Elo boosting er meget populært I blandt League of Legends spillere I dag. Der er dog spørgsmålet om det er etisk forkert at indgå I boosting. Denne artikel vil give dig en ide om hvad Elo boosting er.

 

 

Hvad er Elo boosting?

Elo boosting er når en spiller, kaldet boosteren, logger ind på en anden spiller account for at spille ranked games. Her er grunden til hvorfor mange mener at det er dårligt.

 

Hvorfor mener mange at Elo boosting er dårligt?

Der er en grund til at mange mener at Elo boosting er dårligt I gaming industrien. Selvom det virker som en uskyldig ting at gøre, eftersom der ikke er nogle ofre, kan Elo boosting – https://eloboost24.eu/ dog have nogle negative konsekvenser. Hvis du er interesseret I Elo boosting er det nødvendigt for dig at vide disse ting.

 

Spil oplevelsen kan blive nedbrudt

League systemet bliver tæt overvåget for at placere spillere I det rette tier, med spiller af samme skill level. Ideen med boosting lol er at øge en spiller MMR, men når MMR øges kunstigt kan det skabe problemer når spilleren begynder I sit nye tier.

I dette tilfælde kan spilleren have svært ved at spille op til det givne niveau og kan derfor nebryde oplevelsen for alle de involverede spillere. Derfor tager league aktion I mod Elo boosting, og dette bør du være klar over.

 

At opnå en høj rangering er hårdt arbejde og boosting devaluere dette

Som spiller bør du vide at det kræver hårdt arbejde at opnå høj rangering I LoL. Men med Elo boosting er det en anden person som gør alt arbejdet for dig, hvilket kan nebryde værdien af det hårde arbejde som mange spillere ligger I League of Legends for at blive de bedste.

 

Elo boosting er en fare for Account sikkerhed

Den vigtigste og mest negative effekt af Elo Boosting er at det kan sætte din Account sikkerhed I fare. Ligesom med alle andre Accounts du har bør du ikke dele dine log-in informationer med andre personer. Der er mange risiko ved dette.

Nogle spillere som har delt deres information er endt med at have deres account stjålet eller solgt, hvilket du vel ikke har lyst til skal ske for dig? Du bør vide disse ting før du beslutter dig for om du vil købe Elo boosting.

 

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *