In Elo Boosting

Er ELO Boosting pengene værd?

Da League of Legends kom på markedet fulgte ELO boosting med. Til at starte med var det ikke så stort som det er I dag, men et dedikeret hold af spillere forstod allerede dengang at League of Legends ville blive populært på højde med spil som World of Warcraft.

Køb af ELO boost

Siden League of Legends udkom har spillere købt og solgt ELO boosting. Men er det virkeligt det værd? Dette spørgsmål har mange gamere stillet sig selv, når det kommer til online gaming er der dog ingen tvivl om at det eneste der betyder noget er at have en strategisk fordel.  Om ELO boosting er det værd, er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på. ELO boosting er meget afhængigt af hvor langt spilleren er nået. Det ses ofte at nye spillere køber boosting blot for at få deres summoner til level 30. Men ELO boosting behøver ikke være den eneste mulighed  så tidligt. Hvis du er ny I ranked kan du købe et placement boost for at få den bedste udgangsposition. Jeg vil personligt anbefale at du venter med at købe ELO boost indtil du selv har spillet omkring 50 ranked games, her vil du nemlig allerede forstå spillet og have opbygget god strategisk viden.

ELO Hell

Efter 50 ranked games vil du have oplevet både gode og dårlige spil, og det er omkring dette tidspunkt du vil opfatte om du er I ELO Hell og I såfald kunne gøre brug af ELO Boosting. Ved køb af ELO boost spare du tid, eftersom du allerede har samme skill level, eller måske bedre, end andre I din division. Du kan derfor springe over dette overflødige stadie for at komme op I en højere elo med større udfordring. Til dette får du brug for hjælp. Selvom du måske spiller som platinum eller diamond er det svært at bære dit team hvert eneste game.

Når du køber ELO boost betaler du for at en erfaren veteran kan hjælpe dig til det næste level. Disse spillere er som oftest challenger eller masters league og er ikke afhængige af deres holdkammerater for at vinde games.

Som konklusion må det siges at det er svært at klatre ud af ELO hell medmindre du er utroligt heldig. Den letteste måde at nå frem til det league du høre til er ved at købe ELO boost så du ikke behøver spille en masse overflødige games.

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *